FAQ - Noano

Přehled Vašich nejčastějších dotazů



Ptáte se nás na spoustu věcí. Jaké Vás zajímají nejčastěji?

1Jak probíhá realizace zimních zahrad a jak dlouho trvá realizace zimních zahrad?
V první fázi Vám dle Vašeho požadavku zpracujeme cenovou nabídku. Následně – po dohodě – k Vám zajedou naši pracovníci, zimní zahradu zaměří pro výrobu a domluví podrobnosti a průběh realizace. Samotná realizace proběhne do 5-6 týdnů od podpisu smlouvy. Stavba zimní zahrady trvá dle velikosti a složitosti 3 až 5 dnů.
2Jaký tvar střechy u zimní zahrady?
Tvar zimní zahrady je dán prostorovými možnostmi, umístěním, typem a tvarem domu ke kterému ZZ přiléhá. Nejjednodušší střecha je střecha pultová, která se dělá u  drtivé většiny zahrad. Lze postavit i ZZ se střechou sedlovou nebo viktoriánskou.
3Poskytujete i jiné služby?
V našich možnostech je nabídnout a zrealizovat jak základovou desku, položení dlažby do interiéru i exteriéru ZZ. Možná je i  instalace vnitřních a vnějších parapetů.  Zimní zahradu umíme zastínit i ochránit proti hmyzu. Po dohodě jsme schopni zrealizovat jakékoliv stavební práce.
4Jaké materiály používáte?
Obvodové prvky vyrábíme z profilů na PVC okna a dveře  v různých barevných odstínech a zasklíváme dvojskly či trojskly. Na střechu používáme střešní systém Deceunick zendow, který byl vyvinut speciálně na střechy zimních zahrad. Dle velikosti střechy a požadavku zákazníka používáme pro zasklení komůrkový polykarbonát nebo speciální dvojskla.
Vždy je na zákazníkovi a jeho představě o realizaci, jaký materiál si zvolí a v jaké cenové relaci.  Každá realizace si vyžaduje své specifické přístupy, stejně jako volbu a kombinaci materiálu.